Praktijk De Ezelsbrug bestaat sinds 2008 en is opgericht als eenmanszaak door Carla Hartman-Wiersema. Sinds 2018 vormt Praktijk De Ezelsbrug een Vennootschap Onder Firma met daarin twee vennoten, Carla Hartman-Wiersema en Marije Jumelet. Het team bestaat daarnaast uit Marjelle Schutter, Hennie Vermeulen, Linda Kruizinga, Erna ter Horst.

Carla Hartman - Wiersema

Ik ben Carla Hartman-Wiersema. Voor de oprichting van Praktijk De Ezelsbrug heb ik acht jaar lesgegeven in het voortgezet onderwijs op een VMBO-school. Ik ben tweedegraadsbevoegd docent scheikunde. Daarnaast heb ik een Master Special Educational Needs behaald, met als richting remedial teaching. In 2019 heb ik de opleiding Horse Assisted Coach afgerond met specialisatie Pony Power voor Kids. Met liefde, zorg en aandacht laat ik leerlingen leren.


Ik ben aanwezig op maandag t/m vrijdag. 
carla@deezelsbrug.nl

Marije Jumelet

Ik ben Marije Jumelet, docent beeldende vorming en kunstgeschiedenis eerste graad. Ik ben jaren werkzaam geweest binnen de kunst- en theaterwereld als productieleider en kunstenaar. Daarnaast heb ik (schoolbrede) kunstprojecten vormgegeven binnen het onderwijs. Als groepsbegeleider van jong en oud heb ik veel ervaring opgedaan bij Brede Boerderij Kinghorn. Op Praktijk De Ezelsbrug ben ik begonnen met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles Engels en sinds 2018 ben ik vennoot, samen met Carla Hartman, van Praktijk De Ezelsbrug. In 2019 heb ik de opleiding Horse Assisted Coach afgerond met specialisatie Pony Power voor Kids.
Ik ben aanwezig op maandag t/m donderdag en op vrijdag tot 12:00 uur.
marije@deezelsbrug.nl

Het team van Praktijk De Ezelsbrug

Marjelle Schutter

Ik ben Marjelle Schutter. Na mijn studies pedagogiek en
onderwijskunde heb ik op verschillende plekken gewerkt, waaronder als studiecoach en ambulant begeleider. Bij Praktijk De Ezelsbrug ben ik begonnen met huiswerkbegeleiding en bijlessen. Naast het geven van individuele
leerondersteuning ben ik nu vooral betrokken bij het Zorg en Onderwijs arrangement. Daarnaast houd ik me bezig met het uitvoeren van dyslexieonderzoeken. Ik vind het mooi om mee te kijken wat een jongere nodig heeft om tot leren te komen en ik lever hier als dat mogelijk is graag een bijdrage aan. Dit kan zowel vakinhoudelijk zijn als op het gebied van
studievaardigheden, zelfvertrouwen en motivatie.
Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

marjelle@deezelsbrug.nl

Linda Kruizinga
Ik ben Linda Kruizinga. Bij Praktijk De Ezelsbrug geef ik het vak dieren. In 2019 heb ik de opleiding Horse Assisted Coach afgerond met de specialisatie Pony power voor kids. Ik ben aanwezig op donderdag.

linda@deezelsbrug.nl


Hennie Vermeulen - Hielkema
Ik vind het belangrijk om positief in verbinding te staan met de mensen om mij heen. Vanuit deze visie werk ik met kinderen en jongeren. Door positief vertrouwen te geven, probeer ik ze weer in hun kracht te zetten. Ik sluit aan bij de belevingswereld van het kind of jongere en zoek naar hun kwaliteiten, zodat we van daaruit kunnen werken aan een oplossing voor de problemen waar ze tegenaan lopen. Daarnaast werk ik vanuit het systematische gedachtegoed; dat betekent dat ik met de jongere en/of ouder op zoek ga naar welke belemmeringen er vanuit het systeem aanwezig zijn. Door middel van het "opstellen" van de belemmering en het verlangen kan een oplossing of hulpbron naar boven gehaald worden en het probleem opgelost worden. Bij Praktijk De Ezelsbrug verzorg ik de ik-tijd en geef ik behandeling.
Ik ben aanwezig op woensdagochtend en donderdag.
hennie@deezelsbrug.nl


Erna ter Horst- Schuur

Ik ben Erna ter Horst. Op dit moment werk ik als vaste invaller op Praktijk De Ezelsbrug. Ik ben gedragsspecialist en werk daarnaast als ambulant begeleider in het Regionaal Expertise Team van Marenland en Noordkwartier.

erna@deezelsbrug.nl 


Contactgegevens

Praktijk De Ezelsbrug

Terhornseweg 1
9914 TC Zeerijp

 0596 - 56 83 20

 info@deezelsbrug.nl